Woningtaxatie

Als volledig gediplomeerd en gecertificeerd taxateur kan Revast Makelaardij u voorzien van een deskundige taxatie. De taxatierapporten komen tot stand nadat de situatie is opgenomen. Bij het uitvoeren van een taxatie wordt gekeken naar de stand en ligging, bouwaard en constructie, de staat van onderhoud, de bestemming, de bebouwingsmogelijkheden. Al deze factoren zijn van invloed zijn op de waarde.

NWWI

Wanneer het gaat om een NWWI taxatie voor financiering kunt u bij Revast Makelaardij terecht. Al onze taxaties worden geaccepteerd door alle banken en andere geldverstrekkers. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, banken, hypotheekadviseurs, beleggers en andere makelaarskantoren.

Wij hanteren een zeer scherp tarief. Daarvoor krijgt u een volledig rapport digitaal en indien gewenst ook op papier. Moet het snel? Ook dat kan bij Revast Makelaardij. Ons werkgebied situeert zich in Zuidoost Noord-Brabant, regio Eindhoven, Tilburg en de Kempen met als vestigingsplaats het dorp Bergeijk. 

Taxatieregister

Wij zijn een gecertificeerd taxatiekantoor. Ons NRVT keurmerk staat voor vakbekwaamheid en deskundigheid. Uw taxatie voldoet hiermee aan alle richtlijnen. Uw taxatie is van het hoogste niveau!

NWWI taxatie aanvragen Neem contact op