Beschrijving

Modern en duurzame kantoorruimte midden in het centrum van Bergeijk gelegen. De kantoorruimte maakt onderdeel uit van het nieuwe Gezondheidscentrum van Bergeijk en beschikt over een eigen ingang en een bijzonder hoge attentiewaarde door de circa 19 meter frontbreedte.  

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen op een absolute zichtlocatie direct aan de Burgemeester Magneestraat. Het gebouw is eenvoudig te bereiken en is geheel rolstoelvriendelijk ingericht. Parkeren kunt u aan de voor- en achterzijde van het gebouw waar voldoende parkeerplaatsen zijn gesitueerd. Voor de werknemers en bezoekers welke met de fiets komen, is er een ruime overdekte fietsenstalling. De fietsen kunnen hier droog en veilig worden geplaatst. Aan de voorzijde van het gebouw zijn eveneens voldoende fietsenbeugels geplaatst voor kort bezoek. Het object is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen, België en de op- en afritten van de A67 (Venlo- Antwerpen) zijn op enkele autominuten gelegen.

Indeling en opleveringsniveau
Eigen entree op de begane grond. De indeling en het opleveringsniveau van de kantoorruimte zijn nog geheel vrij in te delen door huurder. De ruimte kan in overleg turn-key opgeleverd worden.

Ruime:
Circa 194 m² VVO (inc. opslag algemene ruimtes), eventueel op te splitsen in twee separate ruimtes met eigen entree.

Bijzonderheden

VOORWAARDEN
Huurprijs
De huurprijzen en servicekosten variëren afhankelijk van de metrages, opleveringsniveau en huurperioden. Voor meer informatie omtrent de gunstige huurvoorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 25,- per m² per jaar.

Tot de servicekosten behoort o.a.:
- voorschotbedrag levering van water en energie;
- ophalen huisvuil;
- het onderhoud van de gemeenschappelijke terrein;
- het schoonhouden van alle gemeenschappelijke ruimten;
- onderhoud van de technische installaties;
- 5% administratiekosten.

Interesse
Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze makelaars door te bellen met telefoonnummer 0497-229030.

Kenmerken