Omschrijving

OP TOPLOCATIE GELEGEN UITSTEKEND AFGEWERKT BEDRIJFSCOMPLEX VOORZIEN VAN ENERGIELABEL A

Het object is gelegen aan de Marathonloop/Furkapas, een locatie welke door veel traffic beschikt over bijzonder veel exposure en attentiewaarde. Het bedrijventerrein 'Driehoeksbos' kenmerkt zich door een diversiteit aan grote bedrijven (o.a. Heijmans) en een goede bereikbaarheid. In enkele autominuten is de A2 te bereiken (Amsterdam - Maastricht), met een directe verbinding naar snelwegen A67 (Venlo- Antwerpen) en de A58 (Eindhoven - Breda). Verder zijn Eindhoven Airport en het centraal station op korte afstand te vinden..

Het complex beschikt over meer dan 1.000 m² goed afgewerkte bedrijfsruimte voorzien van top installaties waardoor beheersing van klimaat en luchtvochtigheid mogelijk is. De ruime representatieve kantoorruimte heeft ca. 725 m² verdeeld over 2 bouwlagen. Het pand heeft energielabel A en is voorzien van veel gemakken en extra's. Zo zijn de gevels voorzien van grote raampartijen met slag vaste isolerende beglazing en kunststof kozijnen. Verder beschikt het object over 30 parkeerplaatsen.

Afwerkingsniveau Kantoorruimte:
- Klimaatregeling (LG systeem)
- Airco
- Ingebouwde muziekinstallatie met volumeregeling
- Grindvloer met sealing
- Wanden voorzien van vliesbehang
- Led lichtpanelen verwerkt in het systeemplafond
- Meer dan voldoende netwerkaansluitingen

Afwerkingsniveau Bedrijfsruimte:
- Gelakte betonvloer
- Luchtbehandelingssysteem
- Vochtbeheersingssysteem
- Verwarming
- Toegangsdeur voor personeel (met druppel)
- Elektrisch bedienbare overheaddeur bereikbaar voor zware vrachtwagens

Indeling

Het kantoor bestaat uit een logische indeling van ruimten, welke zijn voorzien van alle gemakken.

Entree
De ruime entree is voorzien van een video intercom en een ruime balie/receptie. Ten plaatse van de balie bevindt zich tevens een overwerktimer van het merk Royai, zodat klimaatbeheersing ook bij overwerken aan is te passen. Verder zijn alle lichtpunten van het object middels een centraal paneel in de entree separaat te bedienen. Vanuit de entree is de directiekamer en het bedrijfsbureau bereikbaar.

Directiekamer
Aan de rechterzijde bevindt zich de ruime directiekamer. Deze ruimte is op de hoek gesitueerd en heeft uitzicht over de entree en het terrein aan de voorzijde. 

Bedrijfsbureau
Aan de linkerzijde van de entree bevindt zich een vergaderruimte met enkele werkplaatsen. Vanuit deze ruimte zijn de derde kantoorruimte, de sanitaire ruimten en de bedrijfsruimte toegankelijk.

Ruime kantoorruimte
Deze ruimte betreft het grootste kantoor op de begane grond. De riante kantoorruimte beschikt over veel mogelijkheden, bijvoorbeeld tot het inrichten van een showroom. De grote openslaande deuren bieden een directe verbinding met de bedrijfshal. Hierdoor kan de ruimte ook gebruikt worden voor werkvoorbereiding. Er zijn tevens extra leidingen voor watervoorziening aanwezig.

Sanitaire ruimten
De begane grond beschikt over zeer modern gescheiden dames en heren toilet met closets en fonteintje. Zowel de bedrijfsruimte als de kantoorruimte op de begane grond beschikken over toiletten. Daarnaast is er een wasruimte/kleedruimte met witgoed aansluitingen.

Bedrijfshal
De ruime bedrijfshal is opgedeeld in twee delen. Het voorste gedeelte is voorzien van een pantry en een automatische afsluitbare roldeur om dit deel (in verband met de luchtvochtigheid) af te sluiten van het achterste gedeelte. In dit gedeelte bevindt zich de personeelstoegang aan de rechterzijde. Deze deur is voorzien van een intercom met camera en enkel te openen met een druppel. Het achterste gedeelte beschikt over een overheaddeur (4,90 x 4,20) welke toegang geeft tot het overkapt gedeelte van de inrit. De gehele bedrijfshal heeft een vrije hoogte van 6,75 meter, waardoor deze geschikt is voor diverse doeleinden.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is middels een vaste trap aan voor- en achterzijde bereikbaar. De gehele kantoorverdieping betreft hetzelfde afwerkingsniveau als de kantoorverdieping op de begane grond en beschikt ook over verschillende ruimten.

Vergaderruimte
De vergaderkamer heeft uitzicht over de Furkapas en beschikt over veel daglichttoetreding. De ruimte biedt plaats aan een vergadertafel voor ca. 20 personen.

Ruime kantoorruimte
De ruimte loopt over de gehele lengte van de bovenverdieping en biedt veel gebruiksmogelijkheden.

Kantine
De ruime kantine is in de hoek gesitueerd en voorzien van een keuken met spoelbak en voldoende kastruimte.

Sanitaire ruimten
Er is een gescheiden dames en heren toilet, voorzien van closets en een fonteintje. Daarnaast is toegang tot een separate zeer moderne ruime douchekamer.

Entresol
De entresol biedt uitzicht over de gehele bedrijfsruimte, voor snelle communicatie met de operationele uitvoer op de begane grond. Vanuit de gang heeft u toegang tot de begane grond en het dakluik naar het plat dak.

Technische ruimte
Aan de achterzijde van de eerste verdieping is de technische ruimte te vinden. Deze is voorzien van twee Nefit Topline ++ C.V. ketels in cascadeopstelling, welke zorgen voor besparing van stookkosten. De technische ruimte is verder voorzien van elektroboiler, warmte terug win (WTW) installatie en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden

Parkeren
Het object beschikt over 30 parkeerplaatsen.

Bestemming
Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Prinsejagt – Driehoeksbos 2004’ van toepassing met de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden II’. Hier gelden de volgende regels;
- Bedrijven toegestaan in de categorie 1 t/m 3;
- Kantoren, uitsluitend voorzover bestaand;
- Productie gebonden detailhandel, uitgezonderd detailhandel in voedings- en genotmiddelen.
- Daarnaast biedt de in het bestemmingsplan deels aangegeven maximale bouwhoogte van 12 meter hoog nog kansen voor de nieuwe eigenaar.

Oppervlakteanalyse
Bedrijfsruimte begane grond: ca. 1.002 m²
Kantoorruimte begane grond: ca. 330 m²
Kantoorruimte 1e verdieping: ca. 395 m²

Koopcondities
Vraagprijs: € 1.450.000,-
Overdrachtsbelasting: 6%
Eventueel nog roerende zaken ter overname 

Aanvaarding
In overleg

Zoekt u een bedrijfsruimte met kantoor van hoogwaardige kwaliteit op toplocatie, dan is dit pand zeker een bezichtiging waard.

Meer info? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kenmerken