Bloemenpoort-Viz1B-cut-200707.jpg Bloemenpoort-Viz2A-original-200711.jpg Bloemenpoort-Viz4-200711.jpg Bloemenpoort-logo-RGB - kopie WEBSTIE.jpg
Bloemenpoort-Viz1B-cut-200707.jpg
Bloemenpoort-Viz2A-original-200711.jpg
Bloemenpoort-Viz4-200711.jpg
Bloemenpoort-logo-RGB - kopie WEBSTIE.jpg

Te koop: De Bloemenpoort Bergeijk

Klaproosstraat 60, 5571 JH Bergeijk
Vraagprijs
Type object Appartement, galerijflat
Aanvaarding In overleg
Gebruiksoppervlakte wonen 100 m²

Beschrijving

Appartementencomplex 'De Bloemenpoort'

Goed nieuws! Volgend jaar wordt Bergeijk met 'De Bloemenpoort' een fijne plek om te wonen rijker. Het voormalige gezondheidscentrum aan de Klaproosstraat zal hier plaats gaan maken voor een woongebouw met hoogwaardige koop- en huurappartementen.

Wonen in De Bloemenpoort

Gebouw ‘De Bloemenpoort’ is een kwalitatief en gedetailleerd gebouw naar ontwerp van Keeris Architecten en bestaat uit 40 driekamerappartementen variërend in gebruiksoppervlakte tussen de 73 m² en 114 m². Het volledige gebouw kent een hoge duurzaamheid, is gas-loos en voorzien van warmtepompen en zonnepanelen.

Ieder appartement beschikt over een riante loggia en/of dakterras en heeft een afzonderlijke, individuele bergruimte voor de fietsen en opslag. Rondom het gebouw worden voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd voor alle bewoners en de bezoekers.

Dit alles is gelegen in een groene omgeving in de luwte van het bruisende centrum, maar niet verder dan op een steenworp afstand. Het centrum van Bergeijk kenmerkt zich door de vele gezellig winkels en restaurants. Toekomstige bewoners zullen in 'De Bloemenpoort' genieten van de ruimte in en rond het gebouw, de rust van het omliggende groen en de reuring van het gezellige centrum.

Interesse en wilt u op de hoogte blijven?

Ziet u zichzelf hier wel wonen? Zoals het er nu naar uitziet start de verkoop en verhuur van de appartementen in het voorjaar van 2021. Op dit moment worden de plannen nader uitgewerkt zodat wij u binnenkort meer kunnen laten zien over het nieuwe appartementencomplex. Meld u alvast aan door uw gegevens bij ons achter te laten en blijf automatisch op de hoogte van ontwikkelingen. U ontvangt dan ook automatisch de maandelijkse nieuwsbrief met projectinformatie. Onze contactgegevens vindt u op de contactpagina.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs Vraagprijs
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 6 november 2020
Laatste wijziging Woensdag 25 november 2020
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2022
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 100 m²
Inhoud 345 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 4
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Energieverbruik
Energielabel A++

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart

Sluiten

Recent bekeken