1. Aanzicht.png Bloemenpoort-logo-RGB - kopie WEBSTIE.jpg 2. Aanzicht.png 3. Entree.png 5. Interieur.png Plattegrond-Woning-40-I.png I - 01.jpg I - 02.jpg I - 03.jpg I - 04.jpg I - 05.jpg Bloemenpoort-luchtfoto-201125.jpg Bloemenpoort-luchtfoto-inzoom-201125.jpg Plattegrond-Totaal-0BG.png Plattegrond-Totaal-1Verd.png Plattegrond-Totaal-2Verd.png Plattegrond-Totaal-3Verd.png
1. Aanzicht.png
Bloemenpoort-logo-RGB - kopie WEBSTIE.jpg
2. Aanzicht.png
3. Entree.png
Verkocht

Verkocht: De Bloemenpoort - I

Klaproosstraat 60I-40, 5571 JH Bergeijk
Onderdeel van nieuwbouwproject De Bloemenpoort
Prijs op aanvraag
Type object Appartement, portiekflat
Gebruiksoppervlakte wonen 85 m²
Status Verkocht
Perceeloppervlakte 78 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

Binnenkort in de verkoop! Hoogwaardige appartementen in een prachtige omgeving.

De Bloemenpoort is een hoogwaardig en duurzaam appartementencomplex in Bergeijk naar ontwerp van Keeris Architecten. In het gebouw komen 40 appartementen over 4 woonlagen. Het complex beschikt over een ruime lift en is opgebouwd uit luxe materialen. Door de hoge raampartijen krijgen de appartementen veel daglicht. De Bloemenpoort is ideaal voor 50+ers.

Het gebouw is daarnaast zo ontworpen dat zuinig met energie omgegaan wordt. Daarbij zorgen de zonnepanelen op het dak voor een energieneutraal gebruik van de lift, de verlichting in het atrium en het elektraverbruik in de privé bergingen op de begane grond. De gevelafwerking is eveneens van goede kwaliteit door het gebruik van aluminium kozijnen, hoogwaardige bakstenen en optimale isolatie.

De Bloemenpoort is gelegen in een groene omgeving in de luwte van het centrum, maar niet verder dan op een steenworp afstand. Het centrum van Bergeijk kenmerkt zich door de vele gezellige winkels en restaurants. Toekomstige bewoners zullen in 'De Bloemenpoort' genieten van de ruimte in en rond het gebouw, de rust van het omliggende groen en de levendigheid van het centrum. Op de hoek van de Klaproosstraat-Kervelstraat-Kennedylaan wordt het gebouw gesitueerd op de plaats van het huidige Wit-Gele kruisgebouw.

De prijzen van de appartementen volgen begin mei 2021.

Over dit appartement:
Appartement type I is gelegen op de derde verdieping op de hoek van de Kervelstraat en de Klaproosstraat.

Het appartement heeft een oppervlakte van 85 m² GBO (100 m² BVO), een buitenruimte van 32 m² in de vorm van een terras en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen. Parkeren kunt u voor en naast het gebouw op de 78 parkeerplaatsen welke beschikbaar zijn voor bewoners en bezoekers van De Bloemenpoort.

Afwerking van het appartement:
- Het appartement wordt voorzien van een eigen luchtwarmtepomp voor de temperatuurregeling en wordt standaard voorzien van vloerverwarming. Aangesloten op de warmtepomp komt een ventilatiesysteem voor het reinigen van de lucht en een boilervat voor warm tapwater. Met deze duurzame installatie bent u helemaal klaar voor de toekomst!

- De keuken in het appartement wordt verzorgd door JvD keukens uit Bergeijk. De keuken is compleet en voorzien van een inductie-kookplaat, strakke afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Het is natuurlijk mogelijk om de keuken naar eigen wens en smaak verder aan te passen en uit te breiden.

- Het sanitair en tegelwerk zijn zoals verwacht mag worden. Het sanitair is van mooi design en makkelijk te reinigen. Kranen zijn thermostatisch en het tegelwerk heeft op de wanden een 30x60cm formaat en op de vloeren een 30x30cm formaat.

- Via een intercom kunt u bekijken wie bij de entree van het gebouw staat zodat u nooit ongewenst bezoek ontvangt. De deuren tussen de hoofdentree en uw appartement zijn allemaal elektrisch te openen zodat dit voor u en uw bezoek moeiteloos gaat. Ook dit past bij de gewenste kwaliteit van vandaag.

- De wanden worden behangklaar opgeleverd en de egale cementdekvloer is gereed voor afwerking naar eigen keuze. Hiermee kunt u uw appartement een persoonlijke uitstraling geven.

- Verdere technische specificaties zullen in een later stadium beschikbaar komen.

Het vervolg:
In de komende maanden wordt de aannemer gekozen. Met deze partij sluit iedere koper een overeenkomst voor de realisatie van het appartement middens een zogenaamde 'aannemingsovereenkomst'. Om 100% afbouwgarantie te garanderen zorgt de aannemer voor een verklaring van stichting 'Woningborg'. U bent hiermee 100% verzekerd van de afbouw maar ook van de kwaliteit en de garantie van uw appartement.

Met de ontwikkelaar sluit u een overeenkomst voor het kopen van circa 1/40 aandeel in de grond met daarop het huidige gebouw. Wanneer alle gronddelen zijn verkocht wordt het huidige gebouw door de aannemer gesloopt en gaat de bouw beginnen. Naar verwachting zal dit rond de bouwvak van 2021 zijn. De oplevering staat gepland voor eind 2022.

Wilt u op de hoogte blijven van dit project?
Meld u dan aan voor de nieuwsbrief via info@revastmakelaardij.nl of door te bellen naar 0497-229030. U kunt dan ook aangeven welk type appartement uw voorkeur heeft.

Kenmerken

Overdracht
Prijs Prijs op aanvraag
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 26 februari 2021
Laatste wijziging Woensdag 1 september 2021
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 4e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2021
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 78 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 85 m²
Inhoud 300 m³
Oppervlakte externe bergruimte 5 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 32 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
CV ketel
Combiketel Ja

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart

Sluiten

Recent bekeken