02_HAPERT_5527_EA_De_Wijer_23.jpg 04_HAPERT_5527_EA_De_Wijer_23.jpg 05_HAPERT_5527_EA_De_Wijer_23.jpg Linkerzijde.png Linkerzijde1.png 21_HAPERT_5527_EA_De_Wijer_23.jpg 11_HAPERT_5527_EA_De_Wijer_23.jpg 18_HAPERT_5527_EA_De_Wijer_23.jpg 19_HAPERT_5527_EA_De_Wijer_23.jpg Perceel.png Tweekapper.png
02_HAPERT_5527_EA_De_Wijer_23.jpg
04_HAPERT_5527_EA_De_Wijer_23.jpg
05_HAPERT_5527_EA_De_Wijer_23.jpg
Linkerzijde.png
Verkocht

Verkocht: De Wijer 21C te Hapert

De Wijer 21C, 5527 EA Hapert
€ 169.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Aanvaarding Direct
Perceeloppervlakte 316 m²
Status Verkocht

Beschrijving

Unieke kans! Een schitterende kavel voor het realiseren van (de linkerzijde van) een tweekapper aan de entree van Hapert. Dit kavel van maar +/- 316m² geeft je alle mogelijkheden om hier samen met de buren je eigen droomhuis te realiseren.

Om een goed beeld te geven wat de mogelijkheden voor dit kavel zijn hebben wij een impressie toegevoegd die past binnen de eisen van het bestemmingsplan. Wel zal een ontwerp nog altijd voorgelegd moeten worden aan welstand. Steenkleur, kapvorm, beukmaat en diepte van de woning laten vele mogelijkheden toe. Kortom; je droomwoning hier bouwen is mogelijk!

De kavel ligt aan de straat 'De Wijer' welke vanaf de entree van hapert richting het centrum loopt. De dorpen Bladel en Eersel, maar ook de op- en afrit van autosnelweg A67 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

De frontbreedte van de kavel is 11,5 meter breed. Je mag binnen het aangegeven bouwblok de hoofdwoning bouwen met een goothoogte van 6 meter en een nokhoogte van 10 meter. Buiten het bouwblok is het toegestaan om een of meerdere bijgebouwen te plaatsen. Totaal mogen de bijgebouwen een oppervlak hebben van 85m² + 10% extra. Een kleine woning maar ook een XXL woning met groot bijgebouw mag op dit perceel. Op verzoek kunnen wij je alle bestemmingsplaninformatie en regels toesturen.

De kavel wordt toegankelijk, vlak en vrij van begroeiingen, hekwerk, bestrating etc. geleverd. Na vergunning direct beginnen dus!

Samen met de buren bouwen
Het bouwen van een tweekapper gebeurt (doorgaans) samen en gelijktijdig met de buren. Als koper van dit kavel is het wenselijk om samen met de eigenaar van het buurkavel (welke op dit moment ook te koop staat) afspraken met een architect te maken voor het aanvragen van de vergunning. Beide woningen mogen mits akkoord voor de welstandscommissie en het bestemmingsplan architectuur en formaat kiezen. Graag brengen wij de kopers van beide kavels met elkaar in gesprek om hierna samen met een architect voor een ontwerp en vergunningsaanvraag te zorgen.

Bijzonderheden
• Een van de laatste kavels aan de rand van nieuwbouwplan De Weyerei!
• Oppervlakte circa 316 m², het perceel wordt kadastraal ingemeten en gesplitst opgeleverd. Het oppervlakte kan hierdoor ligt wijzigen.
• Maximale bouwhoogte 10 meter
• Maximale goothoogte 6 meter
• Rioolaansluiting door de koper aan te vragen
• Vergunning voor een inrit door de koper aan te vragen
• Overdrachtsbelasting op bouwkavels is 10,4%
• Bouwstroom en -water dienen door koper te worden aangevraagd evenals het plaatsen van een tijdelijke woonunit als dit wenselijk is.
• Erfafscheidingen in overleg met buren door koper overeen te komen
• KW-certificaat (Woonkeur) dient na de bouw aangevraagd te worden door koper
• Energieneutraal zal moeten worden aangetoond middels een BENG berekening. Dit kan pas bij de aanvraag omgevingsvergunning door koper
• Na het onherroepelijk worden van de koopovereenkomst dient 10% van de koopsom als bankgarantie te worden gesteld of als bedrag bij de notaris te worden gestort.
• Overdracht in op korte termijn mogelijk

Wil je vrijblijvend meer weten over de ontwerpmogelijkheden en de bouwkosten? GeWoon architecten is de partij welke voor deze locatie graag met je aan tafel gaat om te bouwplannen nader vorm te geven, de vergunning aan te vragen en een aannemer te selecteren.

Zie jij jezelf hier al wonen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Revast Makelaardij of Gewoon Architecten!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 169.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Woensdag 1 februari 2023
Laatste wijziging Dinsdag 16 mei 2023
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 316 m²
Kadastrale gegevens
Hoogeloon C 6312 Hoogeloon C 6312
Perceeloppervlakte 316 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Kaart

Sluiten

Recent bekeken