Bedrijfstaxatie

Wanneer is een bedrijfsmatige taxatie nodig?

U kunt bij Revast Makelaardij terecht voor een bedrijfs taxatierapport met de volgende doeleinden:

  • Taxatie voor de verkoop van bedrijfsmatig vastgoed
  • Taxatie voor de aankoop van een bedrijfsmatig vastgoed
  • Taxatie voor de financiering van een bedrijfsmatig vastgoed
  • Taxatie voor de belastingdienst
  • Taxatie voor de jaarrekening / balans
  • Taxatie voor nieuw te bouwen / herontwikkelen vastgoed

Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Onze register-taxateurs staan ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) in de kamer bedrijfsmatig vastgoed en zijn daardoor bevoegd voor het opstellen van taxatierapporten voor banken en financiële instellingen. 

Taxatie Management Instituut (TMI)

Naast de registraties van onze register-taxateurs in het NRVT zijn wij aangesloten bij FLUX, het taxatiemanagement systeem wat onderdeel is van het Taxatie Management Instituut (TMI). Hierdoor werken wij met uniforme rapporten en rekenmethodieken van het Taxatie Management Systeem (TMS). Het TMS is het nieuwe taxatiesysteem dat is ontwikkeld speciaal voor het waarderen van bedrijfsmatig vastgoed.

SBR Connect licentie

Revast Makelaardij beschikt over een SBR connect licentie, zodat de taxatierapporten kunnen worden geaccepteerd door de grote Nederlandse banken. De ABN Amro, Rabobank en ING Bank ondersteunen het SBR initiatief. Hiermee is Revast Makelaardij 'SBR Ready' en beschikt over de mogelijkheid om (indien gewenst) rapportages in SBR Format bij de banken aan te leveren.  

Uw bedrijfspand laten taxeren?

Uw bedrijfspand laten taxeren door de register-taxateurs van Revast Makelaardij? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 0497-229030.

 Neem contact op