Aankoopbegeleiding

De aankoop van een woning is een grote beslissing. Dit doet u niet iedere dag en waarschijnlijk maar een aantal keer in uw leven.

De woningmarkt is momenteel booming. Dat betekent dat snel reageren als een interessant huis online wordt aangeboden een noodzaak is geworden. U wilt natuurlijk niet dat andere kanidaten u voor zijn, maar u wilt ook niet te veel betalen. Daarom is het juist in deze tijd belangrijk om een aankoopmakelaar in te schakelen: hij begeleidt u tot uw droomhuis. 

Tijdens een bezichtiging beoordelen wij het object op de ligging, de staat van onderhoud, aankomende onderhoudskosten en bepalen zo een reële marktwaarde. Samen bespreken we het plan van aanpak en adviseren we u over de prijs. Als het tot onderhandeling komt dan gaan wij een zo laag mogelijke prijs realiseren met goede voorwaarden. Denk hierbij aan de datum van overdracht, voorbehoud financiering,uitslag bouwkundige keuring etc.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over aankoopbegeleiding, wij leggen de mogelijkheden graag aan u voor in een vrijblijvend gesprek.