Hoe gaat Revast Makelaardij met de maatregelen omtrent het Coronavirus om

 

Hoe gaat Revast Makelaardij met de maatregelen omtrent het Coronavirus om?

De huidige situatie heeft ontzettend veel impact op iedereen. Gezien ons werk, krijgen we logischerwijs veel vragen van woningzoekenden en onze klanten. We vinden het belangrijk de gezondheid en veiligheid van iedereen in ogenschouw te nemen. We kunnen het volgende mededelen: 

 1. Bereikbaarheid We blijven altijd telefonisch bereikbaar via telefoon, e-mail en WhatsApp.
 2. Kantoor Ons hoofdkantoor is gewoon 5 dagen per week open. Ben je van plan langs te komen? Neem hiervoor contact op met ons algemene nummer, en vraag jezelf daarbij af of het verstandig is. Gebruik hiervoor de website:
  https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#eigengezondheid
  Als bepaalde zaken middels telefoon of andere communicatiemiddelen afgehandeld kan worden dan dan heeft dat de voorkeur! 
 3. Afspraken De reeds gemaakte afspraken gaan door! Daarnaast hebben we ruimte en tijd om andere afspraken in te plannen. Zorg daarbij dat jezelf in staat bent om te komen. Maar mocht je ook maar twijfelen over je fitheid dan staan wij er op dat we de afspraak verzetten naar een later tijdstip. Blijf in dat geval thuis en ga bij ernstige klachten naar een arts. Onze makelaars en taxateurs nemen de maatregelen vanuit de overheid ook serieus.
 4. Bezichtigingen & taxaties De bezichtigingen en taxatie afspraken gaan door, maar er wordt uiteraard rekening gehouden met de huidige situatie en daarom hebben we maatregelen getroffen. Indien je komt bezichtigen en je twijfelt over je fitheid, neem het zekere voor het onzekere en blijf voorlopig even thuis.
 5. Maatregelen Lees hieronder welke maatregelen we hebben getroffen.
 • Geen handen schudden
 • Hoesten/niezen in de elleboog
 • Niet alles aanraken
 • Max. 2 personen naar de bezichtiging komen
 • Mogelijkheid tot handen wassen op locatie
 • Houdt minimaal 1,5 meter afstand 

Let een beetje op elkaar! We hebben elkaar nodig! 

Vraag meer informatie op bij onze makelaars en taxateurs, en bekijk de website van het RIVM (www.rivm.nl)!

Bronnen: VBO Makelaar, RIVM en Rijksoverheid